Nieuws - Voetbalvereniging MEC

Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws over MEC vindt u hier

Tulpenactie!!

17 maart 8:45  Wie wil er nou niet net na de Pasen een mooie bos tulpen in de kamer hebben? Nou, dat kan, tot 2 april komen de pupillen van MEC / Bredevoort langs uw deur om tulpen te verkopen. Van de opbrengst gaan we leuke dingen doen met de toppers van MEC / Bredevoort! 1 bos voor €3,50 3 bossen voor €10


Scheidsrechtersvereniging wil nieuwe cursus verenigingsscheidsrechters starten

22 februari 8:45  Scheidsrechtervereniging Winterswijk en Omstreken wil een nieuwe cursus verenigingsscheidsrechters starten. Deze scheidsrechters mogen de lagere seniorenelftallen op de zaterdag en zondag fluiten, alsmede ook de meeste jeugdwedstrijden. Een ieder die animo heeft om dit te volgen is van harte welkom. Meld je aan bij Arjan Ongena op voorzitter@vvmec.nl en de aanmelding zal centraal vanuit v.v. M.E.C. worden doorgegeven. Uiteraard worden de kosten hiervoor vergoed door de vereniging. Als v.v. M.E.C. juichen wij dit initiatief van de Scheidsrechtervereniging van harte toe! Meld je dus aan en help hiermee het probleem van het gebrek aan scheidsrechters weer wat te verkleinen. Bestuur v.v. M.E.C.


Foto's van het Dames Jubileum

20 februari 18:45  Wat een prachtig jubileumfeest hebben we gehad, in het kader van het 50-jarig Dames voetbal binnen v.v. M.E.C. én het 12.5-jarige samenwerkingsverband tussen de Dames van v.v. M.E.C. en s.v. Bredevoort!meer »


Bedankje aan sponsors v.v. M.E.C. met Jan van Halst

15 februari 9:45  MISTE – Voetbalvereniging MEC schreef zaterdag clubgeschiedenis met de allereerste bijeenkomst voor sponsoren uit de clubgeschiedenis. Als spreker trad oud-voetballer Jan van Halst voor het voetlicht, met een geanimeerde inleiding over het belang van samenwerken.meer »


Jubilarissen gehuldigd tijdens Nieuwjaarsreceptie

13 januari 11:30  Tijdens de goedbezochte nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging MEC op vrijdag 6 januari, zijn zeven leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap. Allen werden toegesproken over hun verdiensten voor de vereniging en kregen een attentie aangeboden. meer »


Dames MEC/Bredevoort organiseren het jaarlijkse après-ski feest!

11 januari 12:30  De dames van Mec/Bredevoort organiseren weer het jaarlijkse après-ski feest in het Julianagebouw in het Woold.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!