Meer dan voetbal alleen... - Voetbalvereniging MEC

Meer dan voetbal alleen...

Meer dan voetbal alleen...

Naast voetbal heeft MEC ook een belangrijke plaats in het sociale leven in het buitengebied ten westen van Winterswijk. Zo wordt er jaarlijks een grote kerstmarkt gehouden met een groot en bijzonder assortiment aan bijzondere kerststukken. Deze worden in de periode oktober tot en met december door een groep vrijwilligers onder leiding van Anita Oonk in elkaar gezet. Bijzonder is dat een deel van deze groep eigenlijk niets met de voetbalvereniging van doen heeft. Het succes van de kerstmarkt blijkt wel uit de rij met wachtenden, die op de vrijdag al geruime tijd voor opening voor de deur staan om als eerste binnen te kunnen zijn.
Datzelfde geldt ook voor onze corsowagen. Al vele jaren nemen we deel aan het bloemencorso in Winterswijk met een prachtige A-wagen. Deze wordt met veel enthousiasme gebouwd in de periode april tot en met augustus. Op de wagen worden vele dahlia’s verwerkt, die we zelf verbouwen. Voor deze teelt hebben we een groep vrijwilligers die hier met veel plezier en gezelligheid vele uren insteken.
Ook onder deze groep bevinden zich veel personen die niet direct vanuit het voetbal komen, maar met de dahliateelt een gezellige hobby hebben gevonden.
Daarnaast wordt er jaarlijks een oud-ijzer inzameling gehouden om de clubkas aan te vullen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!