Nieuws - Voetbalvereniging MEC

Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws over MEC vindt u hier

Jubilarissen gehuldigd tijdens Nieuwjaarsreceptie

13 januari 11:30  Tijdens de goedbezochte nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging MEC op vrijdag 6 januari, zijn zeven leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap. Allen werden toegesproken over hun verdiensten voor de vereniging en kregen een attentie aangeboden. meer »


Dames MEC/Bredevoort organiseren het jaarlijkse après-ski feest!

11 januari 12:30  De dames van Mec/Bredevoort organiseren weer het jaarlijkse après-ski feest in het Julianagebouw in het Woold.meer »


Nieuwjaarsreceptie v.v. M.E.C.

26 december 11:15  Op vrijdag 6 januari vindt de Nieuwjaarsreceptie van v.v. M.E.C. plaats. Traditiegetrouw organiseert een elftal deze Nieuwjaarsreceptie en dit jaar is dit Heren 2. De zaal van 'Den Tappen' is open vanaf 19.30 uur en de officiële aanvang van de avond is om 20.00 uur! Graag tot dan!meer »


VACATURE: Trainer O17-2 (1x per week)

23 december 12:30  Voor de O17-2 zijn we na de winterstop op zoek naar een trainer voor de trainingen in Bredevoort. De huidige trainer, Rik Tankink, kan dit i.v.m. het volgen van een studie niet meer combineren. Het betreft één training per week, bij voorkeur op de dinsdagavond, waarbij de maandag een alternatief is. Tijdstip kan in overleg. Voor interesse of meer info (team, vergoeding) kan er gemaild worden naar jeugd@svbredevoort.nl of jeugd@vvmec.nl. 


Jubileum 50 jaar damesvoetbal MEC en 12,5 jaar SJO met sv Bredevoort

22 december 17:00  Het is voorbij gevlogen. Zaterdag 17 december begon met de reünie. Speelsters, trainers, leiders, coaches, bestuursleden van toen en nu. De belangstelling was groot, totaal ongeveer 140 personen. Over de rode loper onder de blauw/ gele boog door werden ze welkom geheten door de jubileumcommissie. Ceremoniemeester Marjan Leemkuil opende de reünie en ging met veel schwung door 50 jaar geschiedenis heen. Er is stil gestaan bij alle betrokken personen welke ons ontvallen zijn door een minuut te applaudisseren. Erg indrukwekkend. meer »


Zwarte Cross 2023!

21 december 20:00  Op 21 juli 2023 kunnen we weer de handen uit de mouwen steken op de Zwarte Cross!! Heb je zin om weer met een te gekke groep vrijwilligers van v.v. M.E.C. (of vrijwilligers die v.v. M.E.C. een warm hart toe dragen) een bardienst te draaien op vrijdag 21 juli? Dan kun je je NU aanmelden bij Ilse Wiggers via 06 363 951 42 of via wedstrijdsecretariaat@vvmec.nl Let op: je moet 18+ zijn op de dag dat je op de Zwarte Cross gaat helpen!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!