Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws over MEC vindt u hier

De Helden van het G-Team

13 september 13:45  Kijktip! Vanaf vanavond te zien op TV Gelderland. Ook spelers van v.v. M.E.C. zijn hier actief!meer »


Jubileumactiviteiten 75 jaar v.v. M.E.C. gaan door

10 september 9:45  Na het droevige nieuws te hebben ontvangen van het onverwachte overlijden van Wilco Lensink, onder andere leider van Heren 4, heeft het bestuur contact gehad met de familie Lensink over de jubileumactiviteiten ter ere van het 75-jarig bestaan van v.v M.E.C. die in het weekeinde van 17, 18 en 19 september gepland staan.meer »


Leider M.E.C. 4 Wilco Lensink onverwacht overleden

9 september 14:30  Wij ontvingen het droevige bericht dat de leider van M.E.C 4, Wilco Lensink, zeer onverwachts op 32 jarige leeftijd is overleden. Wij wensen zijn familie, vrienden en bekenden erg veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Bestuur v.v M.E.C.


FC Trias 1 - M.E.C. 1 van 9 september 2021 afgelast

9 september 7:00  Wegens een overlijdens geval binnen v.v M.E.C. is de wedstrijd tegen FC Trias 1 - M.E.C. 1 van donderdag 9 september om 20.15 uur afgelast. Tevens zijn de velden van v.v M.E.C. tot en met zondag 12 september gesloten voor activiteiten. Trainingen en thuiswedstrijden zijn tot en met die datum dus afgelast. Uitwedstrijden van de teams van M.E.C. en de SJO MEC/Bredevoort plus de thuis wedstrijden bij Bredevoort worden wel gespeeld en zullen dus wel doorgaan. Bestuur v.v M.E.C.


MEC zet de joker in!

27 augustus 16:30  Corsowagen van de corsogroep MEC met de titel: MEC zet de joker in! staat dit weekend in het park De Scholtenbrug. meer »


Jubileumactiviteiten v.v. M.E.C. 75-jarig bestaan jaar gaan door!

19 augustus 9:45  Jubileumactiviteiten v.v. M.E.C. 75-jarig bestaan jaar gaan door!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!