Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws over MEC vindt u hier

Trainingen en onderlinge wedstrijden voor iedereen weer mogelijk

15 januari 19:45  Trainingen en onderlinge wedstrijden voor iedereen weer mogelijkmeer »


Bjorn Zweerink nieuwe trainer M.E.C. 1

6 januari 12:00  Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Bjorn Zweerink uit Winterswijk de nieuwe trainer van M.E.C. 1. Bjorn (46 jaar) is een ervaren trainer van 1e elftallen uit de regio. Hij was hiervoor trainer van WVC 2, v.v. Vosseveld en Erix en is nu werkzaam bij sc Meddo. Wij zijn erg blij met zijn komst in het nieuwe seizoen en kijken uit naar de samenwerking. Bestuur v.v. M.E.C.


Damestrainer Peter Giesen verlengt bij SJO M.E.C. / Bredevoort

14 december 11:00  Damestrainer Peter Giesen blijft nog een jaar bij SJO M.E.C. / Bredevoort.meer »


v.v. M.E.C. en trainer Jacob Posthuma aan het einde van het seizoen uit elkaar

14 december 10:45  Aan het einde van dit seizoen zullen de wegen van v.v. M.E.C. en trainer Jacob Posthuma scheiden. In onderling overleg met elkaar is besloten de samenwerking dan te beëindigen. v.v. M.E.C. gaat dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die vanaf het seizoen 2022-2023 de selectie zal gaan trainen en begeleiden.


Jeugd verkoopt oliebollen en appelbeignets

6 december 12:45  Vrijdag 17 december beginnen we weer met verkoop van heerlijke Oliebollen en appelbeignets van bakker Vaags.meer »


Vacature vanaf januari: trainer/coach JO17-1

22 november 17:00  Vanaf januari zijn we op zoek naar een trainer/coach bij de JO17-1. Het betreft één trainingsavond(bij voorkeur op donderdag in Bredevoort) en de coaching op de zaterdag. Het betreft de functie van Maarten Scholtz, die momenteel een dubbelfunctie bekleed gezien zijn taken bij Bredevoort 2. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!