Nieuws - Voetbalvereniging MEC

Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws over MEC vindt u hier

Geslaagd huistoernooi bij v.v. M.E.C.

5 juni 20:30  Op zondag 4 juni vond het jaarlijkse huistoernooi plaats bij v.v. M.E.C. en werden er, als totale verrassing, twee nieuwe "Leden van Verdienste" benoemd!meer »


Scholentoernooi "Hengeveld Cup" groot succes

25 mei 20:15  Onder ideale weersomstandigheden hebben we op woensdagmiddag, 24 mei, genoten van heerlijke potjes voetbal! Door de deelnemers van 't Bastion, obs Woold, obs Miste/Corle, Möllenveld en obs de Schakel werd gestreden om de 1e plaats: de Hengeveld cup en om de sportiviteitsprijs: de Hans Lobeek "DOESLIEF" Cup!meer »


Supportersmiddag!

9 mei 19:15  Ondanks het wisselvallige seizoen zijn er een hoop trouwe supporters die uit en thuis komen kijken. Daar zijn we er blij mee en willen jullie daar graag voor bedanken. meer »


Velden 's avonds gesloten rondom Dodenherdenking op 4 mei

29 april 19:45  Op 4 mei is de jaarlijkse Dodenherdenking en om 20.00 uur worden er 2 minuten van nationale stilte gehouden om oorlogsslachtoffers te herdenken.meer »


Clubdag v.v. M.E.C.

29 april 19:00  Op zondag 4 juni aanstaande zal het seizoen voor de senioren bij v.v. M.E.C. worden afgesloten middels een Clubdag! Dit is dit jaar voor het eerst een combinatie van het huistoernooi en de vrijwilligersdag. Dit om zo met zijn allen gezamenlijk het seizoen gezellig uit te luiden. De vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de vereniging het afgelopen jaar krijgen een aparte uitnodiging voor deze dag toegestuurd. Het programma zal er als volgt uit zien.meer »


In Memoriam: Herbert Navis

20 april 7:00  Ons bereikte het droevige bericht dat, op 13 april 2023, Herbert Navis op 56-jarige leeftijd is overleden na een lange slopende ziekte te hebben moeten ondergaan. Herbert was ruim 45 jaar lid en een bekend gezicht binnen de vereniging.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!