Roggestraat 50
7025AP
HALLE
tel. 0314-631632

Op zondag 6 november speelt MEC uit tegen Halle. MEC begint sterker dan Halle en is rustig aan de bal. In de 10e minuut wordt MEC in het zadel geholpen doordat de keeper en de laatste man van Halle elkaar in de weg lopen na een diepte-pass, Robert kan vervolgens eenvoudig de 0-1 binnen tikken. Daarna volgt een sterke periode van MEC met een paar goede kansen. Aan het eind van de 1e helft is er echter een zwakkere periode voor MEC en krijg Halle een paar kansen. De rust stand blijft 0-1.

In de 2e helft zet Halle aan voor de aansluiting, maar MEC blijft rustig en krijgt ook steeds grotere kansen. In de 58e minuut maakt Robert dan ook de 0-2. Als in de 70e minuut ook de 0-3 valt voor Robert, is de wedstrijd gespeeld. In de 75e en 97e minuut maken Robert en Kay allebei nog een doelpunt.

Al met al een verdiende en rustige overwinning. Door de vroege voorsprong komt MEC niet in problemen tegen Halle. Als Halle vervolgens aanzet in de 2e helft, kan MEC de wedstrijd naar zich toe trekken.