In Memoriam: Wim van Eerden - Voetbalvereniging MEC

In Memoriam: Wim van Eerden

In Memoriam: Wim van Eerden

16 augustus 2022 18:30


Op vrijdag 12 augustus is Wim van Eerden op 77 jarige leeftijd overleden. Wim was ruim 65 jaar lid van v.v. M.E.C. en een bekend gezicht binnen de vereniging.

Op 12 jarige leeftijd werd Wim lid van v.v. M.E.C. Hij voetbalde in de jeugd en daarna 6 jaar in M.E.C. 1, meestal op het middenveld, waar hij als goede voetballer en harde werker bekend stond. Knieproblemen maakten helaas een snel einde aan zijn voetbalcarrière.

Na zijn actieve loopbaan bij v.v. M.E.C. bleef hij de vereniging volgen en was betrokken bij de organisatie van vele eenmalige evenementen, zoals de rommelmarkten en jubileums. Meestal was zijn rol spreekstalmeester, ceremoniemeester of veilingmeester, al naar gelang het nodig was. Met zijn grote talent om met een grap en grol de zaal of tent aan het lachen te krijgen heeft hij van menig avond bij v.v. M.E.C. een succes gemaakt en werd de opbrengst van de veiling hoger dan vooraf gehoopt en begroot.

Naast deze activiteiten was hij een zeer trouw bezoeker van de wedstrijden van v.v. M.E.C. 1. Zowel uit als thuis was hij bijna altijd aanwezig tot een paar jaar geleden. De gezondheid liet het toen niet meer toe de verre uitwedstrijden te bezoeken, maar thuis bleef hij trouw komen tot het moment dat ook dat teveel werd.

Wij verliezen in Wim van Eerden een betrokken lid dat niet schroomde op een vergadering of bij een andere gelegenheid zijn mening te geven met maar één doel en dat was dat het belang van v.v. M.E.C. voorop stond.

Wij wensen zijn vrouw Ina, Gerben en Annemiek, Hilde en Marco , kleinkinderen en verdere familie sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur v.v. M.E.C.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!