Dennis Maas (schot)

4e klasse C

13 oktober 2019 14:00

Onbekend

Op een zonnige veld werd er voor het eerst tegen de fusieclub HMC in Harreveld gevoetbald. HMC was vanaf het begin van de wedstrijd de technisch sterkere ploeg, ook fysiek gingen ze fel de duels in, ze hadden dan ook een duidelijk veld overwicht. De verdediging van MEC begon echter stabiel aan de wedstrijd en wist het doel droog te houden. Na 15 minuten was daardoor ook de grootste kans voor MEC na een goede steekbal van Jarno op Robert. In de 18e minuut weet HMC echter het overwicht te benutten via een counter (1-0) . In de 28e minuut volgt de 2-0 na een afvallende bal die vanaf 25 meter strak in de bovenhoek geschoten wordt. HMC weet het dominante spelbeeld te behouden en schiet ook in de 35e minuut de 3-0 binnen. In de 44e minuut weet MEC iets terug te doen door een steekbal van Tim op Dennis (3-1).

De 2e helft laat een verglijkbaar beeld zien als de 1e helft, HMC is dominant op het veld en krijgt de betere kansen. Zo worden in de 54e en 66e minuut de 4-1 en 5-1 gemaakt. Hoewel er nog enkele kansen volgen aan beide kanten, waarvan de grootsten voor HMC, wordt er verder niet meer gescoord in de 2e helft. Aan het eind wordt de wedstrijd rustig uitgespeeld.

Al met al heeft HMC terecht gewonnen van MEC, ze waren in de wedstrijd zowel fysiek feller als technisch sterker.