4e klasse C

22 september 2019 14:00

Polman

Onbekend

MEC is het seizoen begonnen met een gelijkspel tegen Ulftse Boys. De wedstrijd begon met een hoge druk op de bal. Aan het begin van de wedstrijd was MEC iets sterker dan Ulft. Dit resulteert o.a. in een goede combinatie van Casper en Dennis, die eindigt in een schot in het zijnet. Ulft breekt echter regelmatig gevaarlijk uit en in de 14e minuut krijgt Ulft een vrije trap net buiten de 16. Met een strak schot door een gat in de muur weet Ulft de 0-1 binnen te schieten. MEC gaat vervolgens op jacht naar de gelijkmaker door fanatiek de bal af te jagen. Via verschillende snelle aanvallen weet MEC er gevaarlijk uit te komen. In de 33e minuut resulteert dit in een doelpunt door een kopbal van  Dennis.

De 2e helft gaat verder met het zelfde spelbeeld als in de 1e helft. MEC is iets sterker dan Ulft en weet regelmatig de bal goed af te jagen op de helft van Ulft. Ulft weet echter regelmatig gevaarlijk te counteren. Halverwege de 2e helft zijn er verschillende goede kansen voor MEC, maar er valt geen doelpunt. Aan het eind van de wedstrijd begint het afjagen fysiek zwaar te worden, in de laatste minuten wordt Ulft dan ook weer dominanter. Dit resulteert in de 89ste minuut in een schot op de paal voor Ulft.  De uitslag blijft echter 1-1.

Al met al had er bij vlagen meer in gezeten voor MEC, maar uiteindelijk was 1-1 een prima uitslag.