4e klasse C

19 januari 2020 14:00

J. (Jan) Floors

Onbekend

Op zondag 19 januari is KSV te gast op sportpark Den Tappen. De wedstrijd begint aan beide kanten fanatiek, de wedstrijd is er een van werkvoetbal voor beide teams. De eerste minuten weet MEC sterk uit de startblokken te komen, dit result in de 6e minuut in een kans voor Robert na een voorzet van Jarno. Daarna komt KSV meer in de wedstrijd en zijn ze net iets sterker. Het verschil is echter niet groot en aan beide kanten zit het achterin stabiel dicht, er worden slechts kleine kansen weggegeven. De 1e helft eindigd in 0-0.

Ook de 2e helft laat een vergelijkbaar beeld zien. KSV heeft licht overwicht, maar weet dit niet om te zetten in veel grote kansen. MEC krijgt uit de counter echter ook geen opgelegde mogelijkheden. Een grote kans in de 80ste minuut van KSV gaat op de paal. Daarna zijn er over en weer nog wat kleine mogelijkheden, maar grote kansen zijn er niet meer.

Al met al een verdiend gelijkspel, KSV was iets sterker, maar MEC wist ook niet echt vaak in de problemen te brengen.