Datum

24 november 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Op zondag 24 november was AD’69 te gast op sportpark “Den Tappen”. AD’69 begint duidelijk sterker aan de wedstrijd en weet in de eerste minuten al enkele kansen te creëren. Daarna stabiliseert het spel, maar AD’69 is duidelijk de bovenliggende partij. In de 25ste minuut maakt de spits van AD een slaande beweging naar Rick, dit wordt gezien door de scheidsrechter, waardoor AD’69 met 10 man komt te staan. Met 10 tegen 11 is het spel redelijk in evenwicht, een duidelijk overwicht heeft MEC niet. In de 44ste minuut weet de spits van AD’69 een penalty te versieren door langs een staand been te vallen op de rand van de 16, direct contact was er niet. Hierdoor gaat AD’69 met een 0-1 voorsprong de rust in.

In de 2e helft gaat MEC op jacht naar de gelijkmaker. Het 11 tegen 10 resulteert in meer balbezit voor MEC, maar echt gevaarlijk in de buurt van de 16 wordt MEC niet. AD’69 komt er tussendoor gevaarlijk uit door te counteren. Na de 75ste minuut begint MEC weg te zakken en komt AD’69 er steeds vaker gevaarlijk uit. In de 82ste minuut resulteert dit in de 0-2 van AD’69 uit een counter. In de 87ste minuut krijgt AD’69 wederom een penalty, dit levert de uitslag 0-3 op.

Al met al heeft AD’69 verdient geworden. Met 11 man waren ze duidelijk de bovenliggende partij en ook tegen 10 man kon MEC niet echt gevaarlijk worden.