Roel Blekkink (kopbal)

4e klasse C

10 november 2019 14:00

Onbekend

Op 10 november speelde MEC uit in Keijenborg, een belangrijke wedstrijd onderin de competitie. De wedstrijd begint sterk aan de kant van MEC, dit leverde in de eerste 15 minuten al tot 3 kleine kansjes voor MEC. Het beeld van een iets sterker MEC, met af en toe counters van Keijenburgse Boys blijft in de hele eerste helft bestaan. In de 28ste minuut krijgt Dennis een goede kans om de score te openen na een voorzet van Wouter. In de 43ste minuut is er nog een goede kans na een voorzet van Tim op Jarno. De ruststand blijft echter 0-0.

In de 2e helft doet Keijenborg een omzet op het middenveld en komt het spelbeeld veel meer in evenwicht. Zo heeft Keijenborg in de 50ste minuut nog een schot op de lat. In de 57ste minuut weet Keijenborg het niet afmaken van de kansen van MEC af te straffen door zelf de 1-0 te maken. In de 63ste minuut krijgt MEC een goede kans om de 1-1 te maken nadat Jarno één tegen één bij de keeper staat, de bal gaat echter naast. In de 72ste en 75ste minuut trekt Keijenborg vervolgens de wedstrijd over de streep door de 2-0 en 3-0 te maken. In de 86ste minuut maakt MEC uit een Corner nog de 3-1 via Roel, maar dit blijft ook de eindstand.

Al met al is het jammer dat de punten in Keijenborg blijven. In de eerste helft vergeet MEC zichzelf te belonen terwijl ze iets sterker zijn. In de 2e helft komt Keijenborg echter terug in het spel en haalt netjes de overwinning binnen.