MEC 1

4e klasse C

29 september 2019 14:00

Onbekend

Op een regenachtig zondag met een strak veld begonnen zowel MEC als Basteom begonnen fanatiek aan de wedstrijd. Aan het begin van de wedstrijd zijn beide teams in evenwicht. In de 11e minuut heeft Dennis Maas een goed schot op doel, maar de keeper van Basteom weet de bal uit de hoek te tikken. In de 18e minuut krijgt Basteom een corner, deze wordt bij de 2e paal binnen gekopt (1-0). Nadat de wedstrijd nog een tijdje in evenwicht is begint MEC steeds meer aan te dringen op jacht na de gelijkmaker. In de 43ste minuut weet Robert Woordes na een voorzet van Wouter Höfkes de 1-1 binnen te tikken. Een verdiende gelijkmaker.

In de 2e helft heeft MEC een licht veld overwicht op Basteom. Hieruit komen enkele kopkansen, maar een echter grote kans wordt niet gecreëerd. Basteom speelt afwachtend en loert op een counter. In de 73e minuut hebben ze een gevaarlijke counter, waarbij uit de rebound de 2-1 gescoord wordt. Hoewel er nog op jacht gegaan wordt naar de gelijkmaker, valt deze niet meer.

Al met al is er helaas verloren, Mec was bij vlagen sterker, maar bij de tijden van overwicht werd dit niet benut door doelpunten te maken.