Datum

16 februari 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het is een stormachtige zondagmiddag als MEC uit in ‘s-Heerenberg speelt tegen FC Bergh. MEC begint slecht aan de wedstrijd door met de aftrap de bal te verspelen, de spits van FC Bergh weet deze bal voor te zetten, waarna de 1-0 valt door een eigen doelpunt. Het beeld van de wedstrijd is een sterker FC Bergh dat goed speelt; MEC weet er alleen af en toe onderuit te komen met een counter. Achterin weet MEC het lange tijd droog te houden en voorin krijgen Tim en Wouter nog kansjes op de gelijkmaker. Bergh is echter het sterkere team en weet net voor rust de stand op 2-0 te zetten.

In de 2e helft beslist Bergh snel de wedstrijd door in de eerste 5 minuten de 3-0 en 4-0 te maken, hierna is de wedstrijd gelopen. Bergh blijft de rest van de wedstrijd duidelijk de sterkere ploeg en wint met 6-0.

Ondanks een ongelukkig begin wist MEC lange tijd weerstand te bieden tegen het sterkere Bergh en zo in de wedstrijd te blijven. Net voor en na de rust weet Bergh echter de wedstrijd naar zich toe te trekken en verdient te winnen.