Scheidsrechter

B.C.M. (Bertie) Frazer

Accommodatie

Onbekend

Op een frisse maar zonnige zondag in januari is Meddo te gast op sportpark Den Tappen. MEC begint sterk aan de wedstrijd en weet aan het begin van de wedstrijd de bovenliggende partij te zijn. Zo komen er in het eerste kwartier verschillende kleine kansen voor MEC. In de 19e minuut weet Meddo via een counter echter op voorsprong te komen. In de 23ste minuut is MEC dicht bij de gelijkmaker, als een kopbal van Nico net voorlangs gaat. In de 31ste en 38ste minuut zet Meddo echter met de 0-2 en 0-3 de wedstrijd effectief naar z’n hand. Hierna hebben ze ook duidelijk het initiatief van de wedstrijd en het betere spel.

De 2e helft begint goed voor MEC met een schot van Robert, dat in de rebound door Dennis wordt afgemaakt. De hoop van de 3-1 wordt echter meteen gecounterd door een snelle aanval van Meddo waar de 1-4 uit valt. Na dit doelpunt wordt de wedstrijd uitgespeeld, waarbij Meddo duidelijk de bovenliggende partij is. In de 78ste minuut maakt Meddo nog de 1-5.

Het begin van de wedstrijd begon MEC sterk en leek er een goede kans op punten, maar uiteindelijk nam Meddo het initiatief over en waren ze duidelijk de sterkere partij.