Tim Kruisselbrink (scrimmage)

4e klasse C

2 februari 2020 14:00

Onbekend

Op zondag 2 februari speelt MEC in Ulft. Door de regen van de ochtend zijn de omstandigheden op het veld zwaar. Ulftse Boys begint sterker aan de wedstrijd. MEC staat achterin stabiel, maar vooral de vrije trappen en corners van Ulft zijn zeer gevaarlijk. Uit een corner weet Ulft dan ook de 1-0 te scoren in de 8ste minuut. In de 17e minuut krijgt Wouter een goede kans op de gelijkmaker, na een voorzet van Robert, deze bal gaat echter over. Het wedstrijdbeeld blijft de eerste helft stabiel: Ulft is iets sterker, maar weet dit niet om te zetten in een grote voorsprong.

In de 2e helft begint MEC meer in de wedstrijd te komen. Dit resulteert in de 55ste minuut in een kansje voor Tim. In de 60e minuut weet Wouter de gelijkmaker te maken uit een vrije trap: een schot met een lastige stuit richting de 2e paal. Hierna golft het spel heen en weer met kansen aan beide zijden. Mike grijpt verschillende keren goed in en in de 70ste minuut haalt Luuc de bal van de lijn. In de 86ste minuut weet MEC op voorsprong te komen door een klutsbal uit een corner die voor de voeten van Dennis komt. Dennis weet wel raad met dit buitenkansje: 2-1. Ulft gooit vervolgens de remmen los een gaat voor de gelijkmaker. Deze openheid weet Tim te benutten door de 3-1 binnen te schieten, waarna de wedstrijd gespeeld is.

Het was een welkome overwinning voor MEC. De eerste helft had Ulft het initiatief, maar werd er geen grote afstand genomen. In de 2e helft wist MEC dit te benutten door de wedstrijd met hard werken langzaam naar zich toe te trekken.