Roy Oonk (intikker)

4e klasse C

3 november 2019 14:00

Onbekend

Op een prima zondag middag om te voetballen was Etten te gast op sportcomplex den Tappen. Beide teams beginnen redelijk gelijkwaardig aan de wedstrijd met kleine kansen aan beide kanten. In de 29ste minuut weet echter Etten de score te openen. Na balverlies van MEC op het middenveld counteren ze over de linker flank en weet de spits van Etten bij de 2e paal binnen te koppen. Hierna zet MEC nog harder aan om de gelijkmaker te maken. In de 35ste en 40ste minuut weten Tim en Wouter elkaar vrij te zetten, maar beide keren gaat de bal langs het doel. Zo gaat MEC met een 0-1 achterstand de rust in.

In de 2e helft gaat MEC fanatiek op jacht naar de gelijkmaker. In de eerste 20 minuten van de 2e helft is MEC ook dominant in het spel. Dit resulteert in de 53ste minuut nog in een goede kans voor Bart. Er wordt echter niet gescoort en langzaam begint Etten dominant te worden op het veld. Naar het einde van de wedstrijd neemt MEC steeds meer risico, maar het betere spel en de grotere kansen zijn voor Etten. In de 87ste minuut schiet Sjors echter van ca. 25 meter op de lat van het doel, de rebound wordt door Roy netjes binnen geschoten. De wedstrijd eindigt zo toch nog in 1-1.

Het was al met al een verdiend gelijkspel, door de late gelijkmaker voelde het als een gewonnen punt.