Dennis Maas (intikker)

4e klasse C

27 oktober 2019 14:00

Onbekend

Op een mooie en zonnige zondag middag speelde MEC in het wit tegen Terborg. De wedstrijd begint aan beide kanten fanatiek met stevige duels en het spel golft heen en weer. Een duidelijk sterker team is er niet en echt grote kansen zijn er niet voor in de eerste 30 minuten. In de 32ste minuut gaat echter een terugspeelbal op de keeper van Terborg fout en krijgt MEC gratis de 0-1.
Het spelbeeld zet zich hierna voort; in de 38ste minuut krijgt Dennis nog een goede kans, maar deze gaat net naast. Net voor rust keert Mike nog een goed schot van Terborg. Zo gaat MEC met een voorsprong de rust in.

De 2e helft gaat op de zelfde manier door, de partijen zijn redelijk in evenwicht. Wel gaat Terborg steeds meer druk naar voren zetten om de gelijkmaker te maken. Bij de paar goede kansen die Terborg krijgt weet MEC zich er altijd uit te redden. Een redding van Mike, de bal gaat op de paal of Roy haalt de bal nog van de lijn als verdediger achter de keeper.
In de 85ste minuut kan MEC echter gebruik maken van de ruimtes voorin en weet Dennis na een voorzet van Wouter netjes de 0-2 in te schieten. Zo gaan de eerste 3 punten terug mee richting Miste.

Al met al waren Terborg en MEC over de wedstrijd heen redelijk in evenwicht; het geluk was in deze wedstrijd echter aan de kant van MEC.