Assist: Dennis Maas

4e klasse C

1 december 2019 14:00

Onbekend

Op zondag 1 december speelde MEC uit bij Gendringen. Beide teams beginnen in de wedstrijd fanatiek, waarbij Gendringen wel de sterkere partij is. Achterin weet MEC meestal stabiel te verdedigen. In de 5e minuut krijgt MEC de kans om de score te openen door een kopkans voor Nico. De grotere kansen zijn echter voor Gendringen, een schot op doel van dichtbij weet Mike te keren, bij de rebound staat de speler buitenspel. Ook daarna zijn de grotere kansen voor Gendringen, maar MEC kan er af en toe uit komen. De ruststand is 0-0.

In de 2e helft blijft hetzelfde beeld bestaan, een sterker Gendringen waar MEC tegen aan het verdedigen is. In de 58ste minuut weet Gendringen te scoren uit een rebound, een verdiende 1-0. Daarna lijkt een tijdje MEC meer adem te krijgen en Gendringen wat terug te zakken. Dit leidt tot een schot op de lat van Wouter in de 64ste minuut en in de 73ste minuut weet Tim Kr. de score te openen na een voorzet van Dennis. Daarna wordt Gendringen echter weer duidelijk de bovenliggende partij. In de 81ste minuut weten ze de 2-1 te maken uit een corner. Hierna zet MEC nog 1 keer aan om de geljikmaker te maken, maar dit wordt snel afgestraft door de 3-1 uit de counter in de 84ste minuut. Op dat moment is het spel eruit, in de 90ste minuut valt tot slot de 4-1.

Voor een kleine periode in de 2e helft leek MEC te kunnen stunten door een paar punten mee te nemen, maar al met al heeft Gendringen verdient gewonnen.