FC Bergh 1 (zon)

4e klasse C

3 oktober 2019 20:00

Onbekend

Op verzoek van FC Bergh is de competitie wedstrijd tussen MEC en FC Bergh op donderdagavond gespeeld. De wedstrijd begint met een duidelijk overwicht van FC Bergh, MEC kan er slecht uit komen door de hoge druk op de bal. In de 5e minuut wordt hierdoor een fout gemaakt met het breed geven van de bal, dit resulteert in de 0-1. Ondanks af en toe en kleine kansen blijft het beeld constant in het voordeel van FC Bergh, in de 25e minuut valt ook de 0-2. In de 44e minuut maakt de keeper van FC Bergh een fout, door goed opletten kan Dennis de 1-3 inschieten. Tegen de verhouding in, gaat MEC met een kleine achterstand de rust in.

De 2e helft begint weer sterk bij FC Bergh, in de 50e minuut wordt met een zeer goed schot van ca. 20 meter de 1-3 gemaakt. Op dat moment lijkt de wedstrijd op slot te gaan. In de 67e minuut krijgt MEC echter een penalty na een overtreding op Robert. De penalty word door Jarno benut, 2-3. MEC gaat fanatiek op zoek naar de gelijkmaker en FC Bergh maakt het zichzelf af en toe moeilijk. Gedurende de rest van de helft zijn er aan beide kanten grote kansen. Uiteindelijk blijft de stand echter 2-3.

Het was een terechte overwinning van FC Bergh, maar MEC had de mogelijkheid om tegen de verhouding in een gelijkspel uit het vuur te slepen.