4e klasse C

20 oktober 2019 14:00

G.B. (Bennie) Roenhorst

Onbekend

Op een regenachtige zondag middag speelde MEC tegen GWVV. MEC begint fanatiek aan de wedstrijd en weet in de 4e minuut op voorsprong te komen. Robert schiet een weg gewerkte bal van de keeper van GWVV van grote afstand prachtig binnen. Ook GWVV krijgt goede kansen en is kopsterk. In de 10e minuut weet GWVV op gelijke hoogte te komen na een kopbal uit een corner. In de 19e minuut pakt MEC echter weer de voorsprong na een hakbal van Robert op Dennis. Deze stand wordt ondanks kansen aan beide kanten ook de ruststand.

In de 2e helft weet GWVV vrijwel direct de gelijkmaker te maken uit werderom een corner. Door de aanhoudende regen gaat de conditie van het veld steeds meer achteruit en wordt de wedstrijd steeds meer werkvoetbal. Beide teams krijgen kansen en er is niet echt een duidelijk bovenliggende partij. In de 89ste minuut wordt een voorzet van GWVV van richting verandert door de verdediging van MEC en zo krijgt MEC ongelukkig de 2-3 tegen.

Het was een wedstrijd met een bittere nasmaak, een gelijkspel was zeker terecht geweest en met wat omgekeerd geluk had MEC hier de eerste overwinning binnen gehad.