4e klasse C

26 mei 2019 14:00

J. (Jeroen) van der Veen

Onbekend

MEC 1 heeft zich veilig gespeeld tegen GWVV. In Miste werd het 1-1. MEC begon de laatste wedstrijd van het seizoen goed. De wedstrijd was gelijkopgaand. GWVV had af en toe het betere van het spel en creëerde ook wat meer kansen. Na ruim een half uur voetballen werd het uit een hoekschop 0-1 voor GWVV. MEC kreeg ook enkele mogelijkheden, maar deze werden niet benut, zodat de ruststand 0-1 was.

In de tweede helft was MEC de bovenliggende partij wat kansen creëeren betreft. Het veldspel was gelijkwaardig aan elkaar. Uit een van de kansen scoorde Nico Deunk de verdiende gelijkmaker na een mooie steekbal van Casper Landewers. Hierna had MEC de wedstrijd kunnen beslissen, maar het vizier stond niet op scherp, zodat het 1-1 bleef. De wedstrijd kabbelde naar het einde en werd tenslotte nog twee keer onderbroken voor publiekswissels voor Peter de Roos en grensrechter Arjan Ongena die beiden hun laatste wedstrijd hadden. Tussendoor had Tom de Roos (15 jaar) zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van MEC en zo nog 10 minuten samengespeeld in een officiële wedstrijd van MEC met grote neef Peter. De goed leidende scheidsrechter J. van der Veen uit Enschede blies na ruim 90 minuten voor het laatst op de fluit en zo eindigde de wedstrijd in 1-1. Met dit punt hoefde MEC niet meer naar andere uitslagen te kijken en handhaaft het zich opnieuw in de Vierde Klasse. Het seizoen zit er nu op voor MEC 1. Namens de spelers en begeleiding bedanken wij alle supporters die weer (vaak) zijn wezen kijken bij de wedstrijden. Supporters bedankt en tot volgend jaar!

Dit was het laatste verslag voor MEC 1 dat uit mijn pen komt. Met veel plezier heb ik dit gedaan, maar geef de pen nu ook graag door aan de nieuwe grensrechter/leider van MEC 1, Freek Deunk.