Scheidsrechter

Beunk

Accommodatie

Onbekend

MEC 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Sprinkhanen uit Nieuw-Dijk gewonnen. In Miste werd het 3-1.

MEC begon goed aan de wedstrijd. Met veel inzet werd er gespeeld en geprobeerd de verdediging van Sprinkhanen onder druk te zetten. MEC moest wel opletten bij balverlies op de snelle uitvallen van Sprinkhanen. Sporadisch waren deze er, maar de enkele kleine kansnen en een grotere werden niet benut door Sprinkhanen. MEC kreeg ook kansen uit onder andere corners. Een van de aanvallen van MEC werd goed op waarde geschat door Peter de Roos die de verdiende 1-0 voorsprong aantekende. Dit was ook de ruststand.

Na rust werd Sprinkhanen sterker. MEC zakte wat terug, waardoor er druk op het doel van keeper Mike de Roos kwam. MEC ontsnapte eerst nog aan de gelijkmaker, nadat een bal via de paal het veld weer in rolde en kon worden weggewerkt. Even later was het toch gelijk, toen een bal door Sprinkhanen goed achter de verdediging van MEC, waarna de spits de 1-1 aantekende. MEC herpakte zich meteen, want twee minuten later tekende Peter de Roos met een mooie boogbal voor de 2-1 voorsprong. Weer een paar minuten later maakte Bart Groters aan alle spanning een einde door met een mooie soloactie in de vijf meter van Sprinkhanen de 3-1 op het scorebord te zetten. MEC voetbalde daarna de wedstrijd rustig uit, op een paar kleine mogelijkheden na kreeg Sprinkhanen geen kans meer de aansluitingstreffer te maken. MEC had de score nog verder kunnen opvoeren, maar liet dit na, zodat scheidsrechter Beunk uit Lichtenvoorde, die een makkelijke middag had, na een paar minuten blessuretijd voor het einde van de wedstrijd kon fluiten die dus eindigde in een 3-1 zege voor MEC. Komende zondag speelt MEC uit tegen Ulftse Boys. Aanvang 14.00 uur.