4e klasse C

2 december 2018 14:00

Hartjes

Onbekend

MEC 1 heeft een grote thuisnederlaag geleden. In Miste werd het 2-6 voor 't Peeske. MEC begon redelijk aan de wedstrijd, al was het 't Peeske dat een licht overwicht had. Na een paar minuten werd het 0-1 toen een bal niet goed werd verwerkt in de verdediging van MEC en tegen de aanvaller van 't Peeske werd geschoten, waarna de bal in het doel verdween. MEC werd daarna iets sterker. Het beloonde zichzelf met de gelijkmaker, nadat een goede voorzet van Tim Kruisselbrink werd binnengewerkt door Robert Woordes. Hierna werd 't Peeske weer sterker en de gasten maakten dan ook de 1-2. MEC kreeg ook nog een kans, maar deze werd gemist, zodat de rust werd bereikt met 1-2.

In de tweede helft werd het het al snel 1-3 en leek de wedstrijd gespeeld. MEC richtte zich echter op en maakte door Peter de Roos de aansluitingstreffer. Hierna bleef MEC even sterker en kon de 3-3 vallen. Dit gebeurde niet, maar aan de andere kant werd uit een counter wel gescoord door 't Peeske. Deze 2-4 betekende de nekslag voor MEC. 't Peeske bleef sterker en scoorde nog tweemaal, zodat de eindstand op 2-6 uitkwam. De goed leidende scheidsrechter Hartjes uit Wehl floot daarna snel af in het druiligere weer. MEC begon daarna dus met een kleine kater aan de goed bezocht supportersdag bij Den Tappen. Dit was een succes te noemen. De zaal was zeer goed gevuld en het bleef op de klanken van dj Nick Vooys nog lang gezellig. Supporters dank voor de grote opkomst!

Volgende week speelt MEC de laatste uitwedstrijd van 2018. In Loil begint de wedstrijd dan om 14.00 uur.