Roy Berenschot (vrije trap)

4e klasse C

30 september 2018 14:00

Onbekend

MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen VVG'25 uit Gaanderen zeer ruim verloren. Het werd liefst 8-2 voor de gastheren. Binnen vijf minuten na aanvang was het al 1-0 na slecht verdedigen aan MEC zijde. Even later werd het 1-1 nadat Peter de Roos een bal via de onderkant van de lat in het doel schoot. VVG kwam daarna weer snel op voorsprong. Er werd niet gefloten voor een handsbal van VVG, waarna Roy Berenschot de aanval niet anders kon onderbreken dan de speler neer te leggen in het strafschopgebied. MEC richtte zich opnieuw op en had in deze fase van de wedstrijd, tussen de 15e en 30e minuut, ook een licht overwicht. Roy Berenschot schoot een vrije schop fraai binnen en tekende zo voor de 2-2. Net binnen het half uur was het weer raak voor VVG en zo was het binnen 30 minuten 3-2. Vijf doelpunten binnen een half uur, het publiek werd goed bediend deze middag. Even later werd het 4-2 voor VVG, doordat scheidsrechter Brussen uit Doetinchem, die af en toe wat warrige beslissingen nam, een ongelukkig tikje tegen de bal van Roy Berenschot beoordeelde als terugspeelbal. De bijbehorende vrije schop werd feilloos binnengeschoten, zodat de rust werd bereikt met 4-2

De tweede helft was nog maar vijf minuten aan de gang of het was al 6-2 voor VVG dat uit de startblokken schoot en enkele prachtige doelpunten maakte. De 6-2 was wat dubieus omdat de scheidsrechter al floot voordat de bal in het doel lag. Na enige verwarring bij beide partijen werd het duidelijk dat het doelpunt werd goedgekeurd. MEC had niets meer in te brengen en mocht blij zijn dat de teller stopte bij 8-2, waar dubbele cijfers ook mogelijk waren geweest. Een grote zeperd dus voor MEC deze middag. Komende zondag speelt MEC thuis tegen SVGG uit Mechelen. Aanvang 14.00 uur.