MEC begint seizoen met doelpuntloos gelijkspel

Zeddam-Sint Joris 1 (zon)

4e klasse C

23 september 2018 14:00

Onbekend

MEC 1 is de competitie begonnen met een gelijkspel tegen Zeddam/Sint Joris. Het bleef 0-0 in Miste. Beide ploegen kregen door glijpartijen en fouten in de achterhoede een paar kansen, maar zowel Zeddam/Sint Joris als MEC had het vizier niet scherp staan, zodat er geen doelpunten vielen. Beide ploegen waren zowel in de eerste helft alsook in de tweede aan elkaar gewaagd. Zeddam/Sint Joris begon wat sterker, waarna MEC na een kwartier tot aan de rust het betere van het spel kreeg. In de tweede helft was het Zeddam/Sint Joris dat een licht veldoverwicht had, zonder tot grote kansen te komen. Scheidsrechter Blok uit Enschede, die goed floot, had een makkelijke middag en maakte na een paar minuten blessuretijd een einde aan de wedstrijd die zo in een terecht gelijkspel eindigde.