4e klasse C

18 april 2019 20:00

A. (Ab) Brussen

Onbekend

MEC 1 heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Zeddam/Sint Joris. In Braamt bleef het 0-0. MEC begon goed aan de wedstrijd en had een licht overwicht. Tot veel kansen leidde dit niet. Een paar mogelijkheden waren er maar helaas verdwenen deze allemaal net over of naast het doel en op de paal. Zeddam/Sint Joris stelde er niet heel veel tegenover, behalve een paar hoekschoppen die voor het doel werden gebracht. De ruststand was dan ook 0-0.

In de tweede helft werd MEC meer teruggedrongen. Zeddam/Sint Joris werd feller en begon ook beter te voetballen. Veel mogelijkheden leverde dit niet op voor hen, behalve veel hoekschoppen. Hiermee werd Zeddam/Sint Joris echter niet heel gevaarlijk. MEC kon er niet veel tegenoverstellen en beperkte zich tot tegenhouden en de 0-0 over de streep trekken. Dit lukte tot het einde van de wedstrijd, want na vier minuten blessuretijd floot scheidsrechter Brussen uit Didam, die een makkelijke avond had, voor het einde van de wedstrijd en behaalde MEC een belangrijk punt in de strijd tegen degradatie.

De volgende wedstrijd van MEC is Tweede Paasdag om 14.00 uur tegen 't Peeske in Beek.