4e klasse C

7 april 2019 14:30

Nieuwenhuizen

Onbekend

MEC 1 heeft opnieuw verloren. In Dinxperlo ging het met 2-0 onderuit tegen de gelijknamige ploeg. Dinxperlo was in de eerste helft sterker dan MEC. Het kreeg verscheidene kansen, maar wist er slechts eentje te benutten. De anderen werden of naast geschoten of goed gepareerd door keeper Mike de Roos. MEC kon er niet veel tegenover stellen. Het probeerde wel onder de druk van Dinxperlo vandaan te komen, maar dit ging erg moeizaam en waarbij het erg hobbelige veld ook niet in het voordeel van MEC was. De rust werd bereikt met een 1- 0 voorsprong voor Dinxperlo.

In de tweede helft kreeg MEC meer grip op Dinxperlo. MEC kreeg enkele grote kansen, maar de keeper van Dinxperlo was in vorm en redde zeer knap op de goed ingeschoten en gekopte ballen van MEC. MEC moest meer risico nemen en gaf dus ook ruimte weg in de verdediging. Dinxperlo probeerde in de counter toe te slaan. Dit lukte in de blessuretijd, waardoor het 2-0 werd en de wedstrijd beslist was. Scheidsrechter Nieuwenhuizen uit Haaksbergen, die bij tijd en wijle wat laks floot en niet altijd even scherp oogde, floot na een paar minuten blessuretijd voor het einde van de wedstrijd. Door dit resultaat is MEC op de stand in de competitie gezakt naar een plaats die verplicht tot het spelen nacompetitiewedstrijden om degradatie. A.s. zondag speelt MEC thuis tegen Loil. Aanvang 14.00 uur.