Scheidsrechter

Muller

Accommodatie

Onbekend

MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen GWVV uit Varsselder met 1-0 verloren. In de eerste helft ging het redelijk gelijk tegen elkaar op, al voetbalde GWVV iets makkelijker. GWVV kreeg de meeste mogelijkheden, maar deze werden niet benut. Ook MEC kreeg enkele kanse, maar ook deze werden gemist. Net voor rust kreeg GWVV een terechte strafschop toegekend, toen de linksbuiten werd gevloerd in het strafschopgebied van MEC. De strafschop werd feilloos benut, zodat de rust werd bereikt met een 1-0 stand voor GWVV.

In de tweede helft was MEC duidelijk minder dan GWVV. Het probeerde wel wat te forceren, maar verder dan een aantal kleine kansen en wat vrije schoppen kwam MEC niet. GWVV kreeg meerdere kansen om de wedstrijd te beslissen, maar liet dit na, zodat het tot het eind spannend bleef. Na slechts drie minuten blessuretijd (dit hadden er tien moeten zijn) floot scheidsrechter Muller uit Aalten, die zeven gele kaarten trok in een toch vrij sportieve wedstrijd, voor het einde van de wedstrijd die dus eindigde in een 1-0 overwinning voor GWVV.

Komende zondag speelt MEC opnieuw uit, dan tegen AD'69 uit Aalten. Aanvang 14.00 uur.