4e klasse C

18 november 2018 14:00

Polman

Onbekend

MEC 1 heeft de thuiswedstrijd tegen KSH verloren. In Miste werd het 2-3 voor de gasten. MEC begon goed aan de wedstrijd. KSH werd vastgezet en kwam er niet aan te pas. MEC kreeg enkele kansen, maar slechts eentje ervan werd benut. Peter de Roos scoorde na een goede voorzet van Tim Kruisselbrink, die de bal had ontvangen na een prachtige diepe bal over ruim 60 meter van Roy Berenschot. De 1-0 voorsprong was dik verdiend. Er leek niets aan de hand, tot Peter de Roos zich even niet in de hand en natrapte. De rode kaart was terecht en MEC moest na 35 minuten door met 10 man. Tot de rust gebeurde er niet veel meer, zodat het 1-0 bleef.

De tweede helft was nog maar nauwelijks begonnen of KSH kwam al langzij door een gelukkig doelpunt. Een schot werd via de rug van de verdediging van MEC tegen de paal geschoten, waarna de terugstuiterende bal een prooi was voor de spits van KSH. Even later werd het ook 1-2 en 1-3 en leek de wedstrijd gelopen. MEC ging het toch weer proberen en kreeg vijf minuten voor tijd loon naar werk toen Robert Woordes de 2-3 aantekende. Aangezien er nog wel wat blessures en ander oponthoud waren geweest, zou er nog wel wat blessuretijd bijkomen. Scheidsrechter Polman uit Aalten floot echter tot verbazing van iedereen al na anderhalve minuut voor het einde van wedstrijd. MEC verloor dus onnodig en zal snel punten moeten gaan halen om weg te blijven uit de degradatiezone. Komende zondag speelt MEC uit tegen Terborg. Aanvang 14.00 uur.