4e klasse C

5 mei 2019 14:00

Karkdijk

Onbekend

MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen Keyenburgse Boys met 3-1 verloren. MEC begon goed aan de wedstrijd. Duels werden gewonnen en Keyenburg kon niet in het spel komen. MEC kreeg een aantal kansen maar helaas werden deze niet benut. Keyenburg kon er maar weinig tegenover zetten, zodat keeper Mike de Roos weinig te doen had in de eerste helft. De ruststand werd bereikt met 0-0.

In de tweede helft was het eerst hetzelfde spelbeeld. MEC had het betere van het spel, maar vergat de trekker over te halen. Na een kwartier in de tweede helft was het dan toch raak. Een goede hoekschop van Jarno Groters werd goed binnengekopt door Nico Deunk. Hierna leek MEC door te drukken, maar langzamerhand werd het spel slordiger en Keyenburg sterker. Uit hoekschoppen en vrije schoppen waren er al enkele mogelijkheden, maar het was raak na een snelle omschakeling op het middenveld. De kans werd goed uitgespeeld en zo stond het weer 1-1. Keyenburg zette door en tien minuten later viel de 2-1. MEC probeerde nog de gelijkmaker te forceren, maar in de counter werd het vlak voor tijd zelfs 3-1 voor Keyenburg. Scheidsrechter Karkdijk, die goed floot, maakte snel daarna een eind aan de wedstrijd die dus onnodig verloren ging voor MEC. dat nu vol in de zorgen zit voor nacompetitie voetbal tegen degradatie. A.s. donderdag speelt MEC alweer, dan thuis om 19.30 uur de derby tegen AD'69.