Scheidsrechter

Beunk

Accommodatie

Onbekend

MEC 1 is overlopen door VVG'25. De ongeslagen koploper uit Gaanderen liet niets heel van MEC en won met 1-8 in Miste. VVG'25 begon meteen fel. MEC kwam niet onder de druk vandaan en naar een paar minuten was het al 0-1. Even later werd het ook 0-2. Hierna kwam MEC iets beter in het spel. Twintig minuten kon MEC redelijk meekomen, al bleef VVG'25 de betere. Na een half uur werd het 0-3 door een verdedigingsfout. De 0-4 was opnieuw een verdedigingsfout, maar wat veldspel betreft was deze stand, waarmee de rust werd bereikt, wel een goede afspiegeling van de wedstrijd.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. MEC probeerde het wel, maar was niet bij machte een vuist te maken. VVG' 25 zette af en toe aan zo liep de score gestaag op tot 0-7. Hierna kon MEC wat terugdoen in de persoon van Roy Oonk die een bal goed binnenkopte. Het slotakkoord was voor VVG'25 dat de 1-8 op het scorebord zette. Scheidsrechter Beunk uit Lichtenvoorde, die goed floot in een makkelijke wedstrijd, maakte na een paar minuten blessuretijd een einde aan de wedstrijd. Lichtpuntje in deze wedstrijd voor MEC was de rentree van de al genoemde Roy Oonk, die na anderhalf jaar blessureleed, weer kon invallen bij MEC.

Komende zondag speelt MEC opnieuw thuis, dan tegen Dinxperlo. Aanvang 14.00 uur.