Peter de Roos (penalty)

4e klasse C

4 november 2018 14:00

Onbekend

MEC 1 heeft in de uitwedstrijd tegen Ulftse Boys een punt gepakt. Het werd 2-2. MEC begon matig. Ulftse Boys had het betere van het spel, zonder veel kansen te dwingen. MEC was slordig, maar na een kwartier kwam het beter in het spel en kreeg het enkele mogelijkheden. Deze werden niet benut. Uit het niets kwam Ulftse Boys op voorsprong na een fout in de verdediging van MEC. Even later werd het zelfs 2-0 na opnieuw niet goed verdedigen aan de zijde van MEC. Met deze stand werd de rust bereikt.

In de tweede helft kon MEC eerst niet veel afdwingen. Ulftse Boys drong ook niet aan en beperkte zicht tot het vasthouden van de 2-0 voorsprong. Toch werd de aansluitingstreffer gemaakt door MEC. Robert Woordes werd in het strafschopgebied in de rug geduwd en de bal ging hiervoor op de stip. Peter de Roos maakte geen fout en zo was 2-1. Een paar minuten later werd het 2-2, nadat Roy Berenschot een bal goed binnenschoot. MEC drong aan, kreeg ook nog een grote mogeljikheid, maar gescoord werd er niet meer De goed leidende scheidsrechter Beijen floot na een korte blessuretijd voor het eind van de wedstrijd die dus in 2-2 eindigde. Komende zondag is MEC vrij. De week erop speelt MEC op 18 november thuis tegen KSH uit Harreveld. Aanvang 14.00 uur.