4e klasse C

31 maart 2019 14:00

Frazer

Onbekend

MEC 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Ulfse Boys met 0-3 verloren. Ulftse Boys had vanaf het begin het betere van het spel en creëerde al snel wat kansen. Na een kwartier werd het 0-1 en even later 0-2. MEC probeerde wel met veel werklust wat te forceren, maar was te onnauwkeurig in balbezit om echt een vuist te maken. Ulftse Boys miste nog wat kansen, zodat met 0-2 de rust werd bereikt.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. MEC probeerde het wel, maar was niet bij machte het Ulftse Boys echt moeilijk te maken. Ulftse Boys vergat de wedstrijd in het slot te gooien. Kansen had het hier genoeg voor. Een paar minuten voor tijd werd het toch 0-3 en was de wedstrijd definitief gelopen. Scheidsrechter Frazer uit Dinxerlo, die goed floot in een makkelijke wedstrijd, maakte een eind aan de wedstrijd na een paar minuten blessuretijd.

Komende zondag speelt MEC opnieuw een degradatiekraker. Dan in Dinxperlo. Let op: AANVANG 14.30 UUR.