4e klasse C

9 december 2018 14:00

Te Booij

Onbekend

MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen nummer 2 Loil gewonnen. Het werd in Loil 2-4. MEC begon goed aan de wedstrijd en al een paar minuten kwam het op voorsprong doordat Peter de Roos een goede voorzet van Wouter Höfkes benutte en de 0-1 aantekende. MEC bleef beter. Loil kwam niet verder dan wat kleine pogingen en hoekschoppen. Na ruim een half uur werd het 0-2, doordat Robert Woordes goed doorzette na een balverovering van Tim Kruisselbrink en de kans doeltreffend afrondde. Na deze treffer kreeg Loil nog een vrije schop. Met een prachtige redding voorkwam keeper Mike de Roos dat het 1-2 werd. Met de 0-2 stand werd de rust bereikt.

In de tweede helft begon MEC weer goed. Het kreeg de kans op 0-3, maar deze werd gemist. Loil kwam vrij onverwacht op 1-2 toen een afgeslagen bal uit het strafschopgebied op doel werd geschoten en achter Mike de Roos in het doel belandde. Loil ging er vol voor. MEC werd achteruit gedwongen en kon er niet goed meer uitkomen. De 2-2 viel uit een hoekschop die in het strafschopgebied kwam en daar werd binnengewerkt. Loil wilde meer, maar MEC toonde veerkracht. Een paar minuten na de gelijkmaker maakte Robert Woordes vanaf de linkerkant met een prachtig geplaatst schot de 2-3 voor MEC. Het verzet van Loil was hiermee gebroken. MEC kreeg nog een grote kans op de 2-4. Deze werd eerst nog gemist, maar een minuut later was het opnieuw Robert Woordes, die met zijn derde treffer van de middag aan alle spanning een eind maakte en de 2-4 aantekende. Scheidsrechter Te Booij uit Lobith, die goed floot, maar alleen te makkelijk geel gaf voor commentaar in eerste reacties op toegekende vrije schoppen, maakte na een paar minuten blessuretijd een eind aan de wedstrijd die dus eindigde in een 2-4 overwinning voor MEC.

Komende zondag speelt MEC de laatste wedstrijd van het jaar 2018. Thuis ontvangt het dan Dinxperlo. Aanvang 14.00 uur.