4e klasse C

22 april 2019 14:00

Schenk

Onbekend

MEC 1 heeft opnieuw een punt gepakt in een uitwedstrijd. Tegen 't Peeske uit Beek werd het 1-1. MEC begon redelijk aan de wedstrijd, maar al snel nam 't Peeske het voortouw. MEC werd vastgezet en kwam er soms niet aan te pas. Het was onder andere aan het keeperswerk van Mike de Roos te danken dat het na een half uur nog maar 1-0 stond voor het 't Peeske. Dit doelpunt viel uit een hoekschop die voor het doel werd gebracht en goed werd binnengekopt door een speler van 't Peeske. Na een half uur kreeg 't Peeske een terechte strafschop. Mike de Roos zat hier echter zeer goed bij en stopte de inzet, zodat de stand 1-0 bleef. Tot de rust veranderde hier niets meer aan.

In de tweede helft werd MEC langzaam sterker. 't Peeske werd teruggedrongen. Peter de Roos werd in de rug gelopen in het strafchopgebied. De scheidsrechter legde daarop de bal voor de tweede maal deze middag op de stip. Peter maakte geen fout en tekende voor de gelijkmaker. Hierna bleef MEC beter. 't Peeske kreeg nog een paar mogelijkheden en schietkansen, maar Mike de Roos stond de gehele tijd op zijn plaats om de inzetten onschadelijk te maken. MEC kreeg in de laatste tien minuten nog drie grote kansen, maar helaas stond het vizier net niet genoeg op scherp om doeltreffend te zijn. Scheidsrechter Schenk uit Nijmegen, die goed floot, maakte na een paar minuten blessuretijd een eind aan de wedstrijd die dus eindigde in terecht gelijkspel van 1-1. A.s. zondag speelt MEC opnieuw uit, dan tegen KSH uit Harreveld. Aanvang 14.00 uur.