Scheidsrechter

Hoffman

Accommodatie

Onbekend

MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen Terborg gewonnen. Het werd 0-3. MEC begon matig. Terborg was de eerste paar minuten feller, maar na een kleine tien minunten werd MEC sterker en kantelde het spelbeeld. Grote kansen kwamen er nog niet. Toch werd het 0-1 toen Tim Kruisselbrink goed doorzette. Een Terborg verdediger wilde de bal wegwerken, maar Tim zette met zijn hele lichaam door en ramde de bal onhoudbaar achter de doelman van Terborg. MEC bleef sterker, maakte mooie aanvallen en net voor rust werd dit beloond door de 0-2 van Jarno Groter, die een steekbal van Luuc Grijsen op waarde schatte en goed afrondde.

In de tweede helft begon Terborg sterker en het kreeg ook enkele kansen. Deze werden niet benut, waarna MEC het heft weer in handen nam. Er kwamen meerdere kansen, maar het benutten ervan gebeurde niet. Eentje werd door Jarno Groter ogenschijnlijk over de doellijn gewerkt, maar omdat scheidsrechter Hoffman uit Enschede,  die goed floot, niet goed kon zien of de bal over de lijn was, werd het doelpunt niet geteld. Even later was het toch 0-3 toen invalle Jelmer de Vries goed doorzette aan de linkerkant en de bal na een scrimmage in het doel werkte. De wedstrijd was gelopen en het enige dat MEC naliet was de score verder uitbouwen. Na een paar minuten blessuretijd was het einde wedstrijd had MEC drie heel belangrijke punten te pakken. Komende zondag speelt MEC thuis tegen 't Peeske. Aanvang 14.00 uur, met daarna om 16.00 uur de supportersmiddag van MEC 1. Komt allen!