MEC wint opnieuw, nu van Terborg met 1-0

4e klasse C

12 mei 2019 14:00

Beunk

Onbekend

MEC 1 heeft een belangrijke overwinning geboekt. In Miste werd het 1-0 tegen Terborg. MEC begon goed aan de wedstrijd. Terborg werd vastgezet en MEC hield druk op de verdediging, zodat deze niet aan opbouwen toe kwam. Er kwamen kansen en mogelijkheden, maar het werd de wedstrijd van het houtwerk. Liefst twee keer de paal en een keer de lat werd geraakt door MEC. Tussendoor schoot Corné Tolkamp, na een mooie pass van Peter de Roos, wel de 1-0 binnen. Terborg kreeg ook enkele kansen, maar keeper Mike de Roos hield zijn doel schoon, zodat de rust werd bereikt met de 1-0 voorsprong voor MEC.

In de tweede helft was het wedstrijdbeeld hetzelfde, al zakte het niveau wel wat weg bij beide partijen. MEC kreeg kansen om de beslissende 2-0 te maken, maar raakte onder andere opnieuw de paal, zodat de voorsprong niet vergroot werd. Terborg probeerde het wel en kreeg ook nog een paar mogelijkheden, maar deze werden niet benut. Na vijf minuten blessuretijd floot de goed leidende scheidsrechter Beunk uit Lichtenvoorde tot opluchting van MEC voor het einde van de wedstrijd. MEC heeft nu aan een overwining a.s. zondag genoeg om zich veilig te spelen in de vierde klasse. MEC speelt a.s. zondag de uitwedstrijd tegen SVGG uit Mechelen, aanvang 14.00 uur.