FC Dinxperlo 1 (zon)

4e klasse C

24 februari 2019 14:00

Onbekend

MEC 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Dinxperlo ruim verloren. Het werd 0-3 voor de gasten. MEC, dat gehavend aan de wedstrijd begon door diverse blessuregevallen, kon geen vuist maken tegen Dinxperlo. Dinxperlo staat lager op de ranglijst dan dat verwacht zou mogen worden op basis van de wedstrijd van gisteren. Het zette MEC onder druk, waardoor het wachten was op de 0-1. Deze viel na ongeveer een kwartier. MEC probeerde er wel wat tegenover te zetten, maar veel meer dan een schot van afstand kwam het niet. Met 0-1 werd de rust bereikt en dit was mede te danken aan keeper Mike de Roos, die met een aantal goede reddingen een grotere achterstand voorkwam.

In de tweede helft was het spel nog geen minuut aan de gang toen de spits van Dinxperlo op schitterende wijze een voorzet binnenschoot en zo de 0-2 aantekende. MEC zette aan en met de ingevallen Tim Kruisselbrink creëerde het twee kansen, die helaas werden gemist. Even later werd het 0-3 toen Dinxperlo op het middenveld de bal veroverde en deze snel bij de rechtsbuiten bracht. Deze bleef rustig voor het doel en tekende voor het derde doelpunt van de middag. Hierna kabbelde de wedstrijd naar het einde en na een korte blessuretijd floot scheidsrechter Nijhuis uit Hengelo (Ov.), die moeite had het tempo bij te benen, voor het einde van de wedstijd die dus in 0-3 voor Dinxperlo eindigde.

Komende week is MEC vrij ivm carnal. De week erna speelt MEC opnieuw thuis, dan tegen AD'69 uit Aalten.