4e klasse C

28 april 2019 14:00

Mahadewsing

Onbekend

MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen KSH uit Harreveld verloren met 3-0. MEC probeerde vanaf het begin om druk uit te oefenen op de verdediging van KSH, maar het KSH dat het betere van het spel had. Dit resulteerde in een aantal kansen waarvan er twee werden benut, zodat het al relatief snel 1-0 en wat later 2-0 voor KSH was. MEC kreeg een tweetal mogelijkheden die helaas niet werden benut. De achterstand had nog groter kunnen worden, maar het vizier van de KSH spitsen stond niet helemaal op scherp, zodat de ruststand 2-0 was.

In de tweede helft was het spelbeeld niet veel anders. Na een kwartier kwam KSH op 3-0 nadat een afgeslagen hoekschop goed werd binnengeschoten. Net daarvoor had good old Emil Dibbets nog een mogelijkheid op de 2-1, maar de keeper van KSH kon net eerder bij de bal dan hij. MEC probeerde het daarna wel, maar het zat er geen moment in. Scheidsrechter Mahadewsing uit Hengelo (Ov.), die een goede wedstrijd floot, maakte na precies 90 minuten een einde aan de wedstrijd die dus eindigde in een 3-0 nederlaag.

Komende zondag speelt MEC opnieuw uit, dan de degradatiekraker tegen Keyenburgse Boys uit Keyenborg. Aanvang 14.00 uur.