4e klasse C

24 maart 2019 14:00

Rudolph

Onbekend

MEC 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Keyenburgse Boys verloren. In Miste werd het 1-2 voor de bezoekers. MEC was in het begin de onderliggende partij. Keyenburgse Boys had het betere van het spel en de voorsprong die al snel volgde was verdiend, maar wel gelukkig. Een schot op doel leek houdbaar voor keeper Mike de Roos, maar net voor hem stuiterde de bal hoog op door een hobbel in het veld en schoot over hem heen in het doel. Na deze tegenslag kreeg MEC meer grip op de wedstrijd, zonder overigens veel kansen te creëeren. Uit het niets kwam MEC toch op 1-1, doordat Peter de Roos een actie goed doorzette en de gelijkmaker aantekende. Net voor rust kreeg Keyenburgse Boys nog een paar goede mogelijkheden, maar gescoord werd er niet en dus was de ruststand 1-1.

In de tweede helft was MEC wat veldspel betreft de iets bovenliggende partij. Veel kansen kwamen er niet. Een grote mogelijkheid werd helaas voor MEC niet benut door Robert Woordes. Intussen was Keyenburgse Boys met 10 man komen te spelen, doordat een speler zijn tweede gele kaart ontvinge van scheidsrechter Rudolph uit Zuthpen. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, totdat een diepe bal van Keyenburgse Boys compleet verkeerd werd beoordeeld door Mike de Roos. De bal stuiterde over hem heen en werd binnengetikt door de spits van Keyenburgse Boys. MEC probeerde nog wel de gelijkmaker te forceren, maar dit lukte niet en zo werd onterecht een punt weggegeven en ging Keyenburgse Boys er met de drie punten vandoor.

Komende zondag speelt MEC opnieuw thuis, dan tegen Ulftse Boys. Aanvang 14.00 uur.