4e klasse C

17 maart 2019 14:00

Roenhorst

Onbekend

MEC 1 heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Sprinkhanen. In Nieuw-Dijk werd het 1-1

De wedstrijd werd gekenmerkt door veel slordigheden en fouten. Beide partijen probeerden wel te voetballen, maar mede door het hobbelige veld en de harde wind was goed voetbal niet mogelijk. Veel duels werden op het middenveld uitgevochten in de gelijkopgaande wedstrijd. Veel kansen waren er niet voor beide kanten en met 0-0 werd de rust bereikt.

Na rust was Sprinkhanen iets beter. Het kreeg een vrije schop net buiten het strafschopgebied. De bal werd onhoudbaar voor keeper Mike de Roos in de hoek gelegd, zodat het 1-0 voor Sprinkhanen was. MEC probeerde wat te forceren, maar kansen leverde dit niet op. Sprinkhanen kreeg wel enkele (grote) kansen om de wedstrijd te beslissen, maar liet dit na. Scheidsrechter Roenhorst trok veel blessuretijd bij en dit was het geluk van MEC, want in de 95e minuut kreeg Roy Berenschot de bal net het strafschopgebied aangespeeld. Alleen voor de keeper bleef hij rustig en tikte de 1-1 binnen. Met dit punt mocht MEC tevreden zijn. Na acht minuten vond scheidsrechter Roenhorst uit Ulft het mooi geweest en blies voor het einde van de wedstrijd. Een zwaar bevochten punt dus voor MEC in moeilijke voetbalomstandigheden. Komende week speelt MEC thuis tegen Keyenburgse Boys. Aanvang 14.00 uur.