4e klasse C

7 oktober 2018 14:00

H. van der Weide

Onbekend

MEC 1 heeft de thuiswedstrijd tegen SVGG uit Mechelen ruim gewonnen. Het werd in Miste 5-0 voor de thuisploeg. MEC begon goed aan de wedstrijd. SVGG werd teruggedrongen en het kreeg geen kans om eruit te komen. MEC domineerde de wedstrijd en het duurde niet heel lang voordat Robert Woordes Tim Kruisselbrink met een prachtige steekpass voor de keeper zette. De keeper redde in eerste instantie nog, maar de bal kwam terug bij Tim en deze keer was het wel raak. Even later werd het 2-0 doordat Peter de Roos een voorzet op waarde schatte, goed voor zijn man kwam en de bal binnentikte. MEC kreeg daarna nog meer kansen, zowel uit veldspel alsook uit hoekschoppen. Gescoord werd er echter niet meer voor rust.

Na rust was het spelbeeld zo mogelijk nog eentoniger. SVGG wilde wel, maar was niet bij machte het MEC lastig te maken. MEC bleef goed voetballen en bouwde de score uit na eerst een aantal kansen te hebben gemist. Eerst door Nico Deunk, die een hoekschop binnenliep, daarna door Robert Woordes die een goede aanval mooi afmaakte. Het slotakkoord was voor Peter de Roos die een strafschop feilloos benutte. Even later floot scheidsrechter Van Der Weide uit Goor, die een makkelijke middag had, voor het einde van de wedstrijd. Al met al makkelijke maar ook goede overwinning van MEC. Komende zondag gaat MEC op bezoek bij GWVV uit Varsselder. Aanvang 14.00 uur.