Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Nadat we met het nieuwe team op de teamfoto waren gezet begonnen we aan onze eerste thuiswedstrijd. Tegenstander was Meddo. In het begin van de wedstrijd waren de gasten wat sterker en al snel kwamen ze op voorsprong. Hierna nam MEC/Trias het heft in handen en ongeveer halverwege de 1e helft scoorde Hennie ten Damme de terechte gelijkmaker. Niet veel later kwam de thuisclub op voorsprong. Een mooie voorzet van Rob Leemkuil werd tegen de touwen gekopt door Wiljo Stemerdink. Met een 2-1 voorsprong werd de rust gehaald.
Na de pauze werd Meddo steeds sterker en moest MEC/Trias zich hoofdzakelijk tot verdedigen beperken. Uiteindelijk viel de verdiende gelijkmaker ongeveer een kwartier voor het einde van de wedsrijd. Met de tong op de schoenen wist de thuisclub uiteindelijk een punt in Miste te houden, eindstand 2-2.