Rekkenseweg 48
7157AE
REKKEN
tel. 0545-431506

We zouden vandaag naar Rekken gaan, maar in verband met het voorspelde slechte weer en de staat van het veld in Rekken werd besloten de wedstrijden om te draaien. Dat zou dus eigenlijk betekenen dat we in Miste zouden moeten spelen, maar omdat daar de staat van het veld ook wat onzeker was, werd de wedstrijd bij Trias gespeeld. Gelukkig was dit naar alle partijen goed gecommuniceerd en zo stonden er kwart over negen 22 spelers en een scheidsrechter op het veld.
Ondanks de samenwerking zaten we wat krap in de spelers. Gelukkig is Johan dan niet te beroerd om wat versterking te regelen (wat we als MEC zijnde in het verleden nooit konden waarderen). En zo kwam het dat Jeroen Vredenberg en GIjs Lammers meededen. Over de eerste helft is verder niet veel te melden. MEC/Trias was qua veldspel iets beter, maar tot uitgespeelde kansen leidde dit niet. 10 minuten voor rust kwam Rekken toch onverwacht op voorsprong door een hoekschop die prachtig werd binnengekopt. Invaller doelman Gerrit Hoitink was hierop kansloos.
Na de rust een lange tijd hetzelfde beeld. Echter het veldoverwicht leidde nu wel tot kansen. De grootste was voor Gijs Lammers die een terugspeelbal onderschepte, de keeper omspeelde, maar vervolgens de bal net langs het doel schoof. Niet veel later kreeg hij vanaf elf meter een herkansing. De uitstekend leidende scheidsrechter Klanderman gaf een penalty na een ongelukkige handsbal. Gijs eiste deze op, waarna we dachten dat dit zeker de gelijkmaker zou zijn. De doelman van Rekken besloot om direct na het fluitsignaal recht naar voren te lopen en hield de bal van een meter of 8 tegen. Dus mocht Gijs hem overnemen en nu faalde hij niet (1-1). NIet veel later werd een mooie aaanval neergezet. Erwin ging er op rechts vandoor en wist de bal bij Maarten te krijgen die van een meter of 20 schoot. De keeper hield dit schot aanvankelijk nog tegen, maar de rebound was voor Wiljo een koud kunstje. Eindstand 2-1.