Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen stond de wedstrijd tegen Erix op het programma.

Tim te Kronnie en Timo Breukers waren terug gekeerd van een oefenstage uit Turkije waar ze naar verluid privé training hebben gehad van Burak Yilmaz dus beiden zouden het verschil moeten kunnen maken. Erix doet nog mee om het kampioenschap dus MEC was gewaarschuwd voor een fel team uit Lievelde.

Echter was het MEC dat goed uit de startblokken kwam en vanaf minuut 1 druk op de tegenstander zette, dit resulteerde niet direct in kansen voor MEC. Echter, voor Erix was het ook duidelijk dat de punten vandaag niet makkelijk opgehaald zouden worden. Erix was via de snelle buitenspelers enkele keren gevaarlijk maar keeper Walter Boeijink was niet te verschalken. In de 25e minuut dacht Robert Woordes de 1-0 op het bord te zetten, echter meende de grensrechter buitenspel te zien waardoor deze treffer niet doorging. Zo bleef het 0-0 bij rust, hoewel de kansen er waren.

In de 2e helft kreeg Mitchel Raterink in de 46e minuut gelijk een goede kans maar zijn schot miste kracht waardoor het 0-0 bleef. In de 57e minuut viel het eerste doelpunt dan toch, een schot werd door keeper Walter Boeijink verkeerd ingeschat en MEC kreeg de 0-1 tegen. Hierna kreeg MEC meer grip op de wedstrijd maar tot echt grote kansen leidde dat wederom niet. Erix kwam in de 82e minuut op 0-2 doordat MEC steeds meer ruimte weggaf. De wedstrijd leek gespeeld maar MEC scoorde in de 86e minuut de aansluitingstreffer via Sjors Heiltjes. Hij kreeg een bal van Tim te Kronnie en omspeelde zijn man en schoot de bal goed in richting van de 2e paal waar hij binnen viel. Helaas kwam het hierna niet meer tot grote kansen waardoor Erix de punten pakten, waardoor zij nog volop mee doen voor het kampioenschap.

Erix was deze wedstrijd sterker in het gehele spelbeeld, maar MEC had de mogelijkheden punten naar zich tot te trekken. Volgende week maandag staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma tegen SVBV.