Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Na de goede overwinning van vorige week op sv Bredevoort stond vandaag de wedstrijd tegen Gsv '63 op het programma.

De tactiek van trainer Bjorn was hetzelfde als vorige week, de tegenstander opvangen en zelf via de omschakeling gevaarlijk worden. Jasper Halleriet (hierna genoemd Harrie) was eindelijk speelgerechtigd en werdt bij zijn debuut in de spits geposeerd.

Helaas was Mec vandaag niet zo scherp als vorige week bij de seizoensopening en werdt er onrustig gevoetbald. Dit resulteerde rond de 30e minuut in de 0-1 voor Gsv na dom balverlies. De 0-2 was vergelijkbaar met de 0-1 wederom werdt er balverlies geleden en konden de gasten hiervan profiteren. Tussendoor had onder andere Harrie een aantal kansen om zijn debuut glans te geven maar helaas stond het vizier nog niet op scherp.

In de rust werdt er door trainer Bjorn een aantal suggesties gedaan om de wedstrijd te laten kantelen. Er werdt gekozen om 1 op 1 te gaan spelen en vol druk op de tegenstander te zetten. Dit resulteerde in een aantal mogelijkheden waaruit Mec gevaarlijk werdt. 1 van die kansen resulteerde bijna in de 1-2 maar Jasper Giesen kwam een teenlengte tekort om de keeper te verschalken. Tot overmaat van ramp werd er in de tegenaanval de 0-3 in het netje getikt. Hierna was het wel gebeurd. De wedstrijd ging als een nachtkaars uit en werd de eerste nederlaag van het seizoen geleden.

Volgende week zondag staat de uitwedstrijd tegen sp Rekken op het programma waar de mannen van Mec de nederlaag gaan proberen weg te spoelen.