Scholtenhagenweg 44
7481VP
HAAKSBERGEN
tel. 053-5722959

Na een vrij weekend stond vandaag de wedstrijd tegen v.v. Haaksbergen op het programma. Een tegenstander wie zeker niet onderschat mocht worden.

De eerste kansen waren voor de mannen uit Miste en Corle maar deze werden niet verzilverd. Haaksbergen werd vooral gevaarlijk via de snelle buitenspelers en na 15 minuten werd een bal slim doorgespeeld via de linkerkant en kon de doorgelopen speler de bal over keeper Walter Boeijink heen wippen. Het eerste half uur was het vooral zoeken voor MEC maar het laatste kwartier kreeg de ploeg meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde in een grote kans voor Jarno Groters wie 1 op 1 op de keeper af ging. Helaas ging de bal recht op de keeper af en ging de bal achter.

In de rust werd er op gehamerd dat er meer voetbal getoond moest worden in de 2e helft. De kansen werden langzamerhand groter maar in doelpunten resulteerde dit nog niet. In minuut 66 bracht trainer Bjorn Zweerink 2 wissels in, namelijk aanvallers Dennis Maas en Jasper Giesen. Binnen de minuut resulteerde dit in de 1-1. Jasper Giesen gaf een diepe crossbal op Robert Woordes wie de bal richting de achterlijn mee nam en hem op de compleet vrij staande Jasper Giesen legde. Deze nam de bal aan en schoot hem resoluut in de hoek. MEC rook bloed en voerde de druk vol op. Een corner van Jarno Groters in de 84e minuut zorgde voor de 1-2. De bal werd scherp voorgezet en door Tim te Kronnie tegen de keeper aangemerkt waardoor de bal het veld weer in rolde, Dennis Maas was scherp op dit cadeautje en prikte de 1-2 binnen. MEC bleef gretig en 2 minuten later was het al 1-3. Met een schitterend schot van buiten de 16 schoot hij de bal over de keeper heen en de buit leek binnen. Een mislukte corner van Haaksbergen werd via de kluts en een aantal benen toch nog tot de 2-3 gepromoveerd waardoor de spanning toch weer terug kwam. Een bal van Gilian Meerdink wie te kort werd terug gespeeld resulteerde bijna nog in een grote kans maar Timo Breukers kon met een ultieme sliding de bal nog voor de voeten van de Haaksbergen speler weghalen. Kort hierna floot de scheidsrechter van dienst af en konden de mannen van MEC wederom 3 punten bijschrijven.