Platvoetsdijk 8
7271NG
BORCULO
tel. 0545-274280

Op zondag 24 maart stond de uitwedstrijd tegen DEO op het programma. Het was nog de vraag of de wedstrijd door zou gaan aangezien de felle buien het speelveld bijna onmogelijk om op te spelen had gemaakt. Ook de harde wind wie over het veld waaide werkte niet echt mee.

De 1e helft speelde MEC met de wind mee maar door het spekgladde veld was van voetbal geen sprake van beide kanten, kansen waren amper te noteren. Na goed doorkomen van Robert Woordes moest de keeper van DEO aan de noodrem trekken, hij kreeg hier de gele prent voor van de goed fluitende scheidsrechter. 10 minuten voor rust kwam DEO op voorsprong door een bal wie op keeper Walter Boeijink geschoten werd en door de kluts toevallig tegen diezelfde speler aankwam. De bal rolde hierdoor in het netje. Vlak voor rust kwam MEC via een corner op 1-1. Net zoals bij de 1-0 viel de goal door een klutsbal. De corner werd slecht verwerkt en via het linkerbeen net buiten de 16 schoot Sjors Heijltjes de bal bij de 2e paal binnen.

De 2e helft kwam MEC slecht uit de kleedkamer en werd het al snel 2-1. Een diepe bal werd verkeerd ingeschat en de buitenspeler van DEO ging het duel aan met de van een lange blessure teruggekeerde Bart Groters, deze ging hij voorbij en kon de bal voorleggen waar de spits hem binnenschoot. Het veld werd slechter en slechter maar de gastheren konden hier beter mee omgaan doordat ze scherper waren dan MEC. De 3-1 was dan ook geen verrassing. Een bal vanaf de linkerkant werd voorgelegd en wederom kon deze afgemaakt worden.
MEC ging alles of niets spelen met de wind tegen. Een diepe bal viel voor de voeten voor Jarno groters wie richting de doelmond ging. Wederom moest de keeper aan de noodrem trekken ditmaal in het strafschopgebied. Hij kreeg hier zijn 2e gele kaart voor en kon vertrekken. De desbetreffende penalty werd ingeschoten door Jasper Halleriet en MEC had het geloof weer terug. Met nog 20 minuten op de klok was het eenrichtingsverkeer. Mede door een zware regenbui en de harde wind kwamen de ballen niet aan en als er dan een goede kans ontstond gleed de desbetreffende speler onderuit.

Een jammerlijke nederlaag waardoor nacompetitievoetbal op de tocht staat. Paasmaandag zal er gestreden worden tegen GSV'63 waar deze nederlaag weggespoeld zal moeten worden.