Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Vandaag kwam hekkensluiten Winterswijk naar Miste. Voor ons na een hele reeks aan nederlagen wellicht de mogelijkheid om weer eens punten te halen. Voorafgaand aan de wedstrijd deelde Wim mede dat Herbert er niet bij was, vanwege zijn slechte gezondheid. Het verhaal van Wim maakte indruk maar motiveerde ons ook om voor Herbert een goede pot op de mat te leggen.
We begonnen de wedstrijd redeljk goed en namen al na 10 minuten de leiding door een schot van Remon. Hierna waren we onrustig en verloren door onzuiver passen vaak de bal. Dit leidde ook tot kansen voor Wnterswijks waarvan zij er twee wisten te maken.
Toch kwamen we na een half uur weer op gelijke hoogte, omdat ook FC Winterswijk steken liet vallen. Wiljo wist hiervan te profiteren en maakte de gelijkmaker.
In de tweede helft konden we mede door de wissels meer druk zetten op FC Winterswijk en kwamen zij er nauwelijks nog uit. We kregen kansen, maar wisten die aanvankelijk nog niet te benutten. In de 60 minuut maakte een speler van Winterswijk een forse overtreding op  de knie van Michel Hoitink, scheidsrechter Geerdink bestrafte dit met een terechte gele kaart en gaf daarbij de leiding van FC Winterswijk meteen mee om deze speler niet meer mee te laten doen. Voor Michel betekende dit alweer einde wedstrijd.
In de 10 minuten die we met een man meer speelden, konden we twee keer scoren. Eenmaal wist Remon het doel te treffen en eenmaal werde een voorzet van Wiljan Kruisselbrink in het eigen doel geschoten. wiljan had graag voor zijn hele gezin dat aanwezig was, zelf het doel had getroffen, maar dat mocht deze ochtend niet zo zijn.
Na de 4-2 verzuimden we om verder afstand te nemen, maar ook Winterswijk werd niet echt gevaarlijk. En daarmee konden we voor het eerst sinds 9 oktober weer drie punten bij ons totaal optellen.