Ruurloseweg 42
7021HC
ZELHEM
tel. 06-23903753

Op zondag 2 oktober stond de eerste uitwedstrijd op het programma, uit bij Wolfersveen. MEC neemt het initiatief in de wedstrijd, terwijl Wolfersveen wacht op de counter. In het eerste kwartier is MEC sterker en na 11 minuten weet Mitchell een corner binnen te koppen, 0-1. Na een kwartier wordt het spel van MEC wat rommeliger met soms gevaarlijke fouten, de grotere kansen zijn voor Wolfersveen. In de 28e minuut weet Wolfersveen uit een corner de 1-1 te maken. Na een fout van MEC achterin met hoge druk door Wolfersveen volgt ook de 2-1 in de 38e minuut, dit is ook de ruststand.

In de 2e helft gaat het spel steeds meer op inzet, er wordt aan beide kanten hard gewerkt. In de 63e minuut weet Roy na een klutsbal de 2-2 te maken. Hierna zijn de grotere kansen in de 2e helft voor MEC, maar zijn er gevaarlijke counters van Wolfersveen. Zowel in de 73e als de 86e minuut krijgt MEC nog een grote kans op de overwinning, maar deze wordt niet binnengehaald. De wedstrijd eindigt in 2-2.

Al met al is het een terechte uitslag, in de 1e helft maakt Wolfersveen goed gebruik van de fouten van MEC, en kan MEC er nog meer tegen krijgen. In de 2e helft was MEC sterker, maar wordt dit niet afgemaakt.