Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op zondag 13 februari werd de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen KSV. Met een bleek zonnetje, hobbelig veld en een frisse wind is het echt een februari wedstrijd. Beide teams gaan vol inzet de wedstrijd in, het is duidelijk een dag voor werkvoetbal. De eerste mogelijkheid hierbij is voor KSV, met een schot op de lat in de 6e minuut. Maar ook MEC krijg kleine mogelijkheden, maar grote uitgespeelde kansen zijn er niet in de 1e helft. Net voor rust weet MEC het initiatief toch naar zich toe te trekken, door goed druk te zetten voorin. Door deze hoge druk maakt de verdediging van KSV een fout en kan Robert de 1-0 binnentikken.

De 2e helft gaat verder met hetzelfde spel: hard werken voor de bal, maar slechts kleine kansen. Hoe langer de wedstrijd duurt, hoe meer risico KSV gaat nemen. Dit resulteert in de eerste wat grotere kansen voor MEC, zo gaat in de 74ste minuut een bal van Robert net voorlangs. Zo lang het 1-0 blijft, is de spanning aanwezig, KSV gaat vol voor de gelijkmaker. Pas in de 89ste minuut weet MEC de wedstrijd op slot te gooien. Na een lange bal speelt Tom net voorbij de middenlijn de diep staande keeper om, en schiet de verlossende 2-0 binnen. De eerste 3 punten zijn binnen.

Al met al was de wedstrijd redelijk in evenwicht met echt werkvoetbal, geen van beide teams was duidelijk sterker. Door hard werken werd de fout van KSV afgedwongen en wist MEC de wedstrijd naar zich toe te trekken.